Concursul Judeţean „Calendarul emoţiilor” organizat în fiecare an de Colegiul Naţional de Informatică, urmăreşte antrenarea elevilor şi cadrelor didactice în activităţi extracurriculare prin exprimarea artistică a emoţiilor, prin stimularea creativităţii prin realizare de texte literare, lucrări plastice şi dezbateri, folosind drept instrument cuvântul şi imaginea. Concursul are ca obiectiv dezvoltarea competenţelor socio-emoţionale la elevi și a inteligenței afective.
Scopul acestui concurs este de a îmbunătăţi planul comportamental al elevilor prin dezvoltarea competenţei lor emoţionale, dezvoltarea abilităţilor socio-emoţionale pentru a şti să abordeze eşecurile, să-şi rezolve propriile conflicte existenţiale, prin dezvoltarea unei corecte imagini de sine şi a capacităţilor de evaluare a comportamentului altora. De asemenea, urmăreşte dezvoltarea potenţialului creator al elevilor, stimularea şi valorificarea abilităţilor artistice a elevilor în exprimarea competenţei emoţionale.
In acest an la concurs au participat echipaje de la Colegiul Naţional de Informatică, Liceul „Carol I” Bicaz, Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamţ. Fiecare echipaj a avut de realizat un calendar care să surprindă emoţiile prin realizarea unui desen, dar mai ales prin creaţii literare, pe fiecare pagină a calendarului.
Premiul I judeţean a fost oferit Liceului „Carol I”-Bicaz.

Profesor doctor - 2014 Grad didactic I - 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *