Membrii catedrei de matematică, Doamnele și Domnii profesori Laura-Mihaela Manolică, Carmela Botezatu, Constantin Catrinoiu și Costel-Cristian Costin, au fost gazdele Cercului Pedagogic, din acest an.
Doamna Director Rodica Iorga – în deschiderea Cercului Pedagogic – a urat bun-venit invitaților de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț, Colegiul Național „Gheorghe Asachi” Piatra-Neamț, Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra-Neamț, Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra-Neamţ.

scienceandmath

A fost susținută lecție demonstrativă la Clasa a X-a B, referatul cu tema “Adaptarea elevilor clasei a IX-a cu cerințele programei de liceu”, a fost prezentată Analiza SWOT a testelor inițiale în cadrul temei “Educația pentru schimbare și valențele ei în societatea cunoașterii”.

Copy-book sheet of paper with formulas and pen isolated over gray

Dezbaterile pe tema Modul de realizare a testului inițial, a analizei acestuia și modul de remediere a lacunelor elevilor au fost moderate de Doamna Profesoară Cleopatra Olaru, în calitate de coordonator.

Profesor doctor - 2014 Grad didactic I - 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *