Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Bursă de merit în acord privat

1 aprilie, 2016 - 1 octombrie, 2020

Dimensiunea socială a educației a reprezentat în ultimii ani una dintre preocupările principale a liceului nostru, aceasta reflectându-se ca o prioritate a sistemului de învățământ preuniversitar în majoritatea politicilor și recomandărilor promovate de către actorii importanți din sfera educațională națională.

Unităţile şcolare ar trebui să depună eforturi pentru implementarea unor mecanisme create cu scopul de a elimina barierele de acces, parcurgere și absolvire în învățământul superior pentru toate categoriile de populație.

Ne vom continua eforturile de a asigura servicii didactice adecvate, de a asigura flexibilitatea traseelor educaţionale şi de a lărgi participarea la toate nivelele pe baza principiului egalităţii de şanse.

In urma contractului de parteneriat semnat între Liceul Carol I şi Societatea Comercială Cibibon, Piatra-Neamţ privind acordarea şi finanţarea unei burse de merit, eleva noastră Adelina Sârbu poate parcurge studiile superioare din cadrul Universităţii Babes Bolyai, Cluj-Napoca. Bursa este finanţată în condiţiile Legii nr. 376/2004 prin contractul nr. 50/06 Aprilie 2016.

20160920_132500

20160920_132340_hdr

Detalii

Începere:
1 aprilie, 2016
Se termină:
1 octombrie
Eveniment Category:

Organizator

SC. CIBIBON. SRL
Sit web:
http://www.cibi.ro/

Loc de întâlnire

Liceul Carol I
str. Republicii nr. 21
Bicaz, Neamt România
+ Harta Google

  1. Mulţumim conducerii societăţii comerciale Cibibon SRL, din Piatra-Neamţ şi doamnei Cristina Trif pentru că, datorită lor, Adelina Sârbu îşi poate continua zborul!
    Absolventa şi olimpica Liceului Carol I din Bicaz este acum studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.
    Traseul academic al Adelinei va reprezenta dovada clară că parteneriatele dintre instituţiile de învăţământ şi societăţile private reprezintă condiţia sine qua non pentru un învătământ de calitate şi performant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *