Upcoming Events

Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Navigare Vizualizări Eveniment

Evenimente viitoare Evenimente

Evenimente List Navigation

aprilie 2016

Bursă de merit în acord privat

1 aprilie, 2016 - 1 octombrie, 2020
Liceul Carol I, str. Republicii nr. 21
Bicaz, Neamt România
+ Harta Google
afis-bursa-de-merit-adelina

Dimensiunea socială a educației a reprezentat în ultimii ani una dintre preocupările principale a liceului nostru, aceasta reflectându-se ca o prioritate a sistemului de învățământ preuniversitar în majoritatea politicilor și recomandărilor promovate de către actorii importanți din sfera educațională națională. Unităţile şcolare ar trebui să depună eforturi pentru implementarea unor mecanisme create cu scopul de a elimina barierele de acces, parcurgere și absolvire în învățământul superior pentru toate categoriile de populație. Ne vom continua eforturile de a asigura servicii didactice…

Află mai mult »
iunie 2018

Festivalul Floare de Colţ

8 iunie
Liceul Carol I, str. Republicii nr. 21
Bicaz, Neamt România
+ Harta Google
afis floare de colt_2018.cdr

Folclorul reflectă o anumită viziune despre lume, viaţă, exprimă noianul de idei, sentimente, convingeri pe care poporul român le-a trăit şi pentru a căror înfăptuire a luptat în decursul istoriei sale milenare.
Arta noastră populară, manifestată sub toate aspectele ei, prezintă o bogăţie nepreţuită de comori pentru toţi aceia ce-şi iubesc patria şi neamul. Începând cu obiceiurile prilejuite de fiecare eveniment important din viaţa poporului şi terminând cu cântecele, dansurile şi strigăturile nelipsite la aceste datini, izvorul lor e nesecat pentru cel ce vrea să le cunoască şi să le adune în mănunchi pentru a le dărui din nou, cum spunea Anton Pann: „De la lume adunate/ Şi-napoi la lume date!”

Află mai mult »
+ Exportă evenimente