Multe din proiectele noastre nu ar putea fi finalizate fără sprijinul sponsorilor noştri cărora le mulţumim.

Credem cu tărie în misiunea noastră, şi vom încerca întotdeauna să obtinem o finanţare, chiar dacă valoarea ei nu este mare. Astane va permite să demonstrăm companiilor că poat avea încredere în noi. Dacă relaţia de încredere prinde contur, dacă proiectele au impact, vo avea toate şansele să trecem la următorul nivel şi, în timp, să facem împreună proiecte din ce in ce mai mari. Doar împreună vom reuşi să dezvoltăm responsabilitatea comunitară a elevilor alături de cea a companiilor.

CSR (Corporate Social Responsibility) este o concepţie referitoare la contribuţia pe care trebuie să o aibă companiile la dezvoltarea societaţii moderne. De-a lungul timpului, această contribuţie a fost teoretizată diferit de mai multe curente de gândire. Iniţiativele “responsabile” ale companiilor au fost denumite printr-o varietate de termeni: corporate citizenship, corporate philantropy, corporate societal marketing, community affairs, community development etc.

Noi aven inţiativa educaţională şi comunitară beneficiind, în permanenţă, de voluntari, companiile au resursă financiară şi materială, doar împreună vom dezvolta proiecte menite să dezvolte durabil comunităţile.

voluntari_001

Donaţiilor de 2% pentru persoanele fizice, le corespunde varianta de 3‰ pentru persoanele juridice, concretizată printr-un contract de sponsorizare. Potrivit Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, sponsorizarea se realizează pe bază de contract încheiat în formă scrisă între sponsor şi beneficiar, cu specificarea obiectului, valorii şi duratei sponsorizării, precum şi a drepturilor şi obligaţiilor părţilor. Motivul ce face necesară încheierea contractului de sponsorizare este acela că, în esenţă, prin actul de sponsorizare se efectuează un transfer de proprietate asupra unor valori sau bunuri.

În cazul unei sponsorizări constînd în bunuri materiale, acestea vor fi evaluate, prin actul juridic încheiat, la valoarea lor reală în momentul predării către beneficiar.


Cocktail ServiceIna Flowers Evenimentekober
ShopmarktCapriciasystem-pro
MirandiNamacrisvintage-lounge-cafe
Rifil Romaniadolinex
Infotec SRLBiblioteca Mihai Eminescu - Bicazyellow-store
Bico IndustriesCarpatcementwe