Un fost elev al Liceului Teoretic Bicaz, actual student al Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată din Iași, Daniel Grigorescu, împreună cu alți 3 colegi ai săi: Victor Acatrinei, Ovidiu Mihai Popa și Sergiu Balcan, s-au unit pentru a da naștere echipei Electro4Motion.

remote-car_002

Electro-Mobility 2016 este competiția universitara în care studenții au ocazia de a transforma pasiunea pentru tehnică în mașină electrică.
Concursul este organizat de Continental Automotive Iași, care pe lângă sprijinul financiar, le oferă studenților și posibilitatea de a-și pune în practică pasiunea pentru tehnică sau acolo unde este cazul, de a o descoperi. Tema proiectului este construirea unei mașini electrice la scară redusă capabilă să parcurgă un anumit traseu în mod autonom, dar și controlată în mod manual prin intermediul unei interfațe grafice care realizează controlul la distanță.

remote-car

Sub îndrumarea profesorului Cătălin Damian de la aceeași facultate, ei sunt încrezători că vor putea face față acestei provocări, cu toate că va cere tot devotamentul și implicarea acestora. Pe lângă multele cunoștințe din domeniu pe care le vor deprinde pe parcursul concursului, aceștia vor învăța să se promoveze, să se organizeze și să lucreze în echipă. Este, după cum spun cei patru coechipieri: „Un pas înainte spre carieră și un prilej nemaipomenit pentru maturizare.”

Profesor doctor - 2014 Grad didactic I - 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *