BURSIERA NOASTRĂ, ADELINA SÂRBU ESTE VOLUNTAR-CONTABIL LA RATIO!

In cadrul Universității Babeș-Bolyai|Cluj, întâlnim Asociația Studenților Contabili RATIO, singura asociaţie studenţească certificată ISO 9001, unde începând cu 1 noimbrie 2016 o găsim ca voluntar pe eleva noastră Adelina Sârbu.

Asociația Studenților Contabili RATIO este o asociație neguvernamentalăapolitică și fără scop patrimonial, fondată în 3 Octombrie 2012, la Cluj-Napoca.

slide_ratio

Scopul declarat RATIO, așa cum este el specificat în Statut, este de reprezentare a tuturor studenților specializăriilor de Contabilitate din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, precum şi promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități academice, sociale și culturale care să contribuie la dezvoltarea competenţelor de sinteză, leadership, lucru în echipă, adaptare şi de contabilitate ale membrilor în vederea îmbunătăţirii calităţii resursei umane şi a orientării acesteia către o carieră.

RATIO răspunde nevoii studenţilor de formare și informare în domeniul contabil, de acces la informaţie de calitate, de dezvoltare personală în context nonformal, de dezvoltare de abilităţi de comunicare, de deprinderi de abilităţi care să le dezvolte simţul practic.

ratio-4-of-4

RATIO, alături de voluntarii săi își propune:

  1. stimularea, promovarea și cultivarea unor raporturi personale și instituționale cu studenții; facilitarea comunicării între studenți și corpul profesoral și de conducere al Universității Babeș-Bolyai, respectiv al Facultății Științe Economice și Gestiunea Afacerilor;
  2. b) participarea la programe  din Cluj-Napoca, naționale și internaționale pentru studenți;
  3. organizarea de proiecte, conferințe, congrese, colocvii, seminarii și sesiuni de comunicari științifice și alte evenimente cu caracter intern și internațional;
  4. promovarea activităților ce pot duce la afilierea asociației la organisme naționale și internaționale de profil economic, în principal;
  5. să fie partener de dialog pentru instituțiile abilitate în vederea reprezentării eficiente a studenților;

            Membrii sunt în principal studenți din cadrul specializărilor de Contabilitate, din toți anii de Licență și Master, dar și membrii de la alte specializări economice precum marketing, management, finanțe – bănci sau linii de studii în engleză, maghiară.

Responsabilă, perseverentă, flexibilă, prietenoasă şi mai ales creativă Adelina Sârbu, absolventa Liceului Carol I se încadrează perfect în valorile RATIO.

 

Profesor doctor - 2014 Grad didactic I - 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *