Ca de obicei în ultima zi a lunii octombrie, avem activitate de Halloween organizată de catedra de limbi moderne. Anul acesta elevii de la toate nivelurile liceului au alcătuit decoruri din bostani sculptați, desene tematice color și alb/negru, s-au costumat în personaje preferate, s-au machiat în conformitate cu sărbătoarea, ca să sperie "spiritele rele", și-au dat dedicații muzicale din zona hard rock-ului sau a scenelor ceva mai horror din filme și seriale TV.">

Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Activitate Hallowen

Descriere imagine Ca de obicei în ultima zi a lunii octombrie, avem activitate de Halloween organizată de catedra de limbi moderne. Anul acesta elevii de la toate nivelurile liceului au alcătuit decoruri din bostani sculptați, desene tematice color și alb/negru, s-au costumat în personaje preferate, s-au machiat în conformitate cu sărbătoarea, ca să sperie "spiritele rele", și-au dat dedicații muzicale din zona hard rock-ului sau a scenelor ceva mai horror din filme și seriale TV.

Descriere imagine

Cum spiritele rele s-au speriat de-a binelea și au fugit care încotro, să începem modulul doi al anului școlar în curs cu energii proaspete și voie bună.

Descriere imagine

Mulțumim elevilor pentru implicare și originalitate.

Descriere imagine

Organizatori prof. Durican Oana, prof. Maftei Mihaela și prof. Popescu Iulia.

Descriere imagine