Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Proiect educațional "Violența ucide zâmbetul"

În virtutea unei tradiții deja bogate, vineri, 3 iunie, s-a organizat la Liceul Carol I, Bicaz, proiectul „Violența ucide zâmbetul!”. Manifestările, în care s-au implicat cu multă pasiune elevii claselor a X-a D și a XI-a D, au avut un caracter interactiv – expoziție cu desene tematice, interviuri, prezentări, popularizare prin intermediul afișelor și pliantelor dedicate acestei acțiuni.

Târg de job-uri la Liceul "Carol I"

În data de 07 iunie 2022, începând cu ora 10.00, te invităm la Târg de job-uri. Vino la Liceul Carol I Bicaz, în Laboratorul de Fizică al clasei XII-a D și găsește-ți locul de muncă preferat. Descoperă ce ți se potrivește din oferta existentă! Te așteptăm!

Învăță să salvezi o viață!

Elevii de la Liceul Bicaz au luat lecții de prim ajutor în cadrul campaniei „Învăță să salvezi o viață”.

„Să înveți pentru tine, dar să știi pentru toți”. Nicolae Iorga

În data de 13.04.2022, la Liceul „Carol I” din Bicaz au fost desfășurate activități în cadrul campaniei „Învăță să salvezi o viață” cu elevii claselor a XII a. Elevilor și cadrelor didactice le-au fost oferite informații despre cum pot acorda primul ajutor.

Săptămâna Educației Financiare

În cadrul proiectului "Săptămâna educației financiare" a avut loc dezbaterea "Siguranța financiară și diferența dintre nevoi și dorințe" la care au participat elevii clasei a X a B si invitații noștri, elevi ai clasei a VIII a de la Școala Gimnazială "Regina Maria" Bicaz. Reprezentanții B.C.R Neamț au prezentat elevilor argumente în favoarea nevoii de a economisi și de a fi un consumator prudent și rațional.

Fii avocat în școala ta

Proiectul educațional ’’Fii avocat în școala ta!’’, finanțat de Uniunea Națională a Barourilor din România și desfășurat în parteneriat cu I.S.J. Neamț, a debutat joi, 24.03.2022 la Liceul Carol I Bicaz cu o expunere pe teme de educație juridică realizată de reprezentantele Baroului Neamț, d-na avocat Mirela Liusiana Merlușcă, coordonator de proiect și d-na avocat Mihaela Nechifor. Au participat elevii claselor: a X a B, diriginte prof. Ioana Țepeș și a XII a D.