Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Alege, este dreptul tău

Sâmbătă, 18 martie 2023, la Liceul Economic ,, Alexandru Ioan Cuza” Piatra-Neamț, s-a desfășurat etapa județeană a Concursului național „Alege! Este dreptul tău!”- ediţia 2023, pe teme de protecția consumatorului. Acest concurs este organizat de Ministerul Educației în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului. Pentru acest an, tema concursului a fost: ,,Provocările comerțului online pentru tânărul consumator”.

Descriere imagine

În urma evaluării testului de cunoștințe de specialitate în domeniul legislației și a prezentării eseului argumentativ la etapa județeană, eleva Ionela Valentina Slavnicu, din clasa a X-a E, coordonată de doamna profesor Carmen Constantin a reușit să obțină Premiul I, care îi asigură totodată şi participarea la etapa naţională din luna iunie a acestui an. Premiul a fost înmânat de d-na Nicoleta Nica comisar ANPC Piatra Neamț şi doamna Oana Irina Cozma, inspector şcolar reprezentat din partea ISJ Neamţ.

Descriere imagine

Pe lângă acest premiu eleva Ionela Valentina Slavnicu a mai obținut și un Premiu Special din partea Asociației de Consumatori Protect&Justice Neamț, oferit de domnul președinte Iuliean Popa.

Descriere imagine

Urăm mult succes elevei la etapa națională!

Excelsior!

Descriere imagine

Text: Prof. Ec. Carmen Constantin

Descriere imagine