">

Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

„Dragobetele sub semnul iubirii”

Descriere imagine

Vineri, 17.02.2023, într-o atmosferă degajată și plină de emoție adolescentină - pe măsura sentimentului mereu tânăr care este dragostea - elevii de la Liceul Carol I din Bicaz au aniversat sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele.

Descriere imagine

Sub coordonarea d-nei prof. Hreniuc Gianina, elevii claselor a IX-a D și a XI-a D au pregătit inspirate momente artistice în cadrul cărora s-au remarcat piesele muzicale interpretate, precum și sceneta concepută de eleva Mariciuc Xenia care a cules aplauzele și aprecierile celor prezenți.

Îndrumați de prof. Huțanu Florin, elevii claselor a IX-a A, a IX-a E și a XII-a D au recitat versuri de dragoste semnate de câțiva dintre marii noștri poeți - Eminescu, Arghezi, N. Stănescu, M. Sorescu. Au atras atenția creațiile lirice proprii ale elevilor Țăpuc Miruna și Voaideș Petruța, din clasa a IX-a A, Țepeș Bianca, Cenușă Karina și Stângaciu Vlăduț, de la clasa a XII-a D, care au reliefat talentul deosebit cu care sunt înzestrați acești elevi.

Descriere imagine

Activitatea intitulată „Dragobetele - sub semnul iubirii”, s-a încheiat cu lecturarea unor mesaje adecvate acestei teme, pregătite și prezentate într-o formă sugestivă de elevii clasei a XI-a D.

Descriere imagine

Le mulțumim participanților și îi felicităm pentru implicarea și pasiunea dovedite în realizarea acestei manifestări! Text prof. Florin Huțanu