">

Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Prima zi de scoala - Liceul Carol I Bicaz - 05-09-2022

Descriere imagine

Prima zi de școală cu emoții, cu bucuria revederii sau a cunoașterii noilor colegi, cu speranțe, cu încredere în viitor, cu părinții si profesorii aproape. Ne întoarcem acasă în școala noastră dragă, cu săli luminoase și spațioase și cu sufletul plin de emoția unui nou început. Este rezultatul muncii de echipă, al respectului pentru oamenii din comunitatea noastră școlară și al colaborării și sprijinului acordat în permanență de autoritățile locale.

Descriere imagine

D-na director Valeria Balint a fost gazda festivității de deschidere, invitându-i pe reprezentanții autorităților locale să transmită elevilor un mesaj de început de an școlar, iar d-na director adjunct prof. Suzana Hrap a comunicat programul orelor de curs. Domnul primar Nicolae Sălăgean a susținut un discurs cald de încurajare mai ales pentru tinerii care calcă pentru prima dată pragul liceului nostru. De asemenea, reprezentanții bisericii, poliției si jandarmeriei au fost, ca întotdeauna, alături de elevi și de profesori.

Descriere imagine

Conducerea liceului adresează tuturor mult succes în noul an școlar, rezultate frumoase si împliniri pe măsura așteptărilor!

Descriere imagine

Text: director adj. prof. Suzana Hrap