Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Proiect educațional "Violența ucide zâmbetul"

În virtutea unei tradiții deja bogate, vineri, 3 iunie, s-a organizat la Liceul Carol I, Bicaz, proiectul „Violența ucide zâmbetul!”. Manifestările, în care s-au implicat cu multă pasiune elevii claselor a X-a D și a XI-a D, au avut un caracter interactiv – expoziție cu desene tematice, interviuri, prezentări, popularizare prin intermediul afișelor și pliantelor dedicate acestei acțiuni.

Descriere imagine

A atras în mod deosebit faptul că întreaga activitate a fost organizată pe holurile liceului, astfel încât un număr mare de cadre didactice și elevi au putut lăsa un mesaj de combatere a violenței pe panourile special amplasate. Finalul activității a fost marcat de punerea în scenă a piesei „Violența ucide zâmbetul!”, fapt care a scos la iveală talentul deosebit al copiilor care au interpretat cu naturalețe rolurile asumate.Jucată în mijlocul publicului, prestația lor a avut un impact puternic, dovadă fiind aprecierile tuturor celor care au asistat la acest spectacol teatral.

Pentru implicarea deosebită și sprijinul acordat în organizarea acestui proiect, coordonat de prof. Huțanu Florin, aducem mulțumiri doamnelor director Balint Valeria și Hrap Suzana, doamnei consilier psiho-pedagogic Cenușă Manuela, doamnelor diriginte Durican Oana și Hreniuc Gianina și nu în ultimul rând elevilor Comoniță Iustina, Comoniță Iustin, Sava Alice, Ungureanu Ștefan ( cls. a X-a D), Amihăilesei Daria, Andrei George, Baciu Ioana, Blagoci Flavius, Budur Ion, Caia-Hoanăș Andreea, Cenușă Karina, Chirica Leonard, Crudu Georgiana, Dandu Andrada, Iovu Roberta, Leonte Paula, Poenaru Veronica, Stîngaciu Vlăduț, Țăranu Emilian, Țepeș Bianca (cls. a XI-a D), precum și tuturor reprezentanților claselor care au transmis un mesaj video de susținere a luptei contra violenței.

prof. Florin Huțanu

Descriere imagine