Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Săptămâna Meseriilor - Ziua IV

Ziua de 9 Martie din calendarul activităților propuse în „Săptămâna meseriilor” a fost dedicată promovării ofertei educaționale pentru anul școlar 2023-2024 a unei clase de profesională nivel 3 cu 24 locuri în specializarea „Tâmplar universal” . Reprezentanți ai Liceului Carol I Bicaz, profesorii Gabriela Cehan și Mihai Munteanu alături de elevul lulian Topliceanu din clasa a XI-a F au viziat Școlile Gimnaziale „Iulia Hălăucescu” Tarcău, „Nicolae Iorga” Pîngărați și „Alexandru cel Bun” Vaduri.

Descriere imagine

În demersul lor le-au fost alături, primarul comunei Tarcău prof. Dănuț Manole Fîrțală și reprezentanți ai firmelor cu profil prelucrarea lemnului manager general ing. Vasile Crețu din partea S.C. Nordarin Prod Com S.R.L. Pîngărați și d-na Marta Râtan, resurse umane , iar din partea S.C. Romanel Timber S.R.L. Tarcău, director de producție ing. Eugen Adrian Molodoi și manager resurse umane Cristina Caea

Elevilor claselor a VIII-a li s-au prezentat avantajele pe care le oferă învățământul profesional și tehnic, oportunitatea de a pune în practică noțiunile teoretice însușite în orele de curs, posibilitatea găsirii unui loc de muncă la firmele cu acest profil și continuarea studiilor în cadrul liceului nostru la forma zi sau seral pentru nivel 4 (liceu).

Totodată, pe parcursul zilei s-au desfășurat vizite de studiu cu elevii noștri de la filiera tehnologică la agenți economici de profil economic, protecția mediului și prelucrarea lemnului.

Întocmit:

Prof. Gabriela Cehan

Descriere imagine

Descriere imagine Descriere imagine Descriere imagine