Logo Liceul Carol I Bicaz

Tradiție și personalitate în educația nemțeană

Ziua de Curățenie Națională – „Let' s do it” Roumania

17.09.2022 - Acțiune de ecologizare la Bicaz în cadrul manifestărilor dedicate Zilei de Curățenie Națională.

Descriere imagine

Elevii de la Liceul Carol I Bicaz împreună cu colegii lor mai mici de la Școala Gimnazială "Regina Maria" s-au adunat astăzi într-un număr impresionant, în centrul orașului Bicaz pentru a se alătura campaniei de curățenie națională lansată de organizația "Let's do it" Roumania în parteneriat cu Primăria Bicaz.

Descriere imagine

Elevii noștri au dovedit încă o dată interesul lor pentru calitatea vieții într-un mediu curat și sănătos, iar vremea închisă nu i-a înfricoșat. Dimpotrivă, atmosfera creată a fost extraordinară, profesori și elevi împreună au petrecut o dimineață neprețuită în natură.

Descriere imagine

Reprezentanții Primăriei Bicaz au coordonat activitatea si au stabilit traseele pentru ecologizare, iar profesorii prezenți au fost în permanență alături de elevi: director adj. prof. Suzana Hrap, prof. Mihaela Scurtu (coordonator activitate de ecologizare), prof. Xenia Sîrbu (coordonator pentru proiecte și programe educative școlare), prof. Carmela Botezatu, prof. Mihaela Apetroei, prof. Gabriela Cehan, prof. George Lazăr, prof. Antonela Cuciuc, prof. Maria Podbereschi, prof. Veronica Tofan, prof. Iulia Popescu, prof. Carmen Constantin, prof. Laura Manolică, prof. Dimitrie Constantinescu, prof. psiholog Manuela Cenușă.

Descriere imagine

Mulțumiri speciale tuturor elevilor noștri care s-au alăturat campaniei de ecologizare și mai ales elevilor cazați la internatul liceului care au participat cu interes la această activitate, domnului Mihai Andriescu (Primăria Bicaz), pentru răbdare si spirit civic și tuturor colegilor profesori care au demonstrat încă o dată că unitatea este caracteristica esențială a unei comunități.

Descriere imagine

Text: director adj. prof. Suzana Hrap

Descriere imagine